Najčešća pitanja

Druga Priča je brži, tehnološki napredniji način kupovine svježih namirnica. Koristeći se stručnošću i poznavanjem poljoprivredne proizvodnje našeg podneblja pronašli smo najkraći put od bašti, njiva, voćnjaka i plastenika do trpeze. U našem asortimanu pronaći ćete sve one neodoljive svježe namirnice, stare autohtone sorte, organski gajeno povrće i voće, koštunjave plodove, bobičaste darove prirode…

Kada primimo narudžbu dobićete potvrdni email u kome se nalazi broj narudžbe. Na dobijeni email možete replicirati vezano za tu konkretnu narudžbu i naša služba će u najkraćem roku odgovoriti.

Dok preko Sajta imate mogućnost naručivanja 24 sata svih 7 dana u sedmici, putem telefonskog poziva možete naručivati od  ponedeljka – petka u periodu od 08:00h – 16:00h, dostupani brojevi našeg Call centra su: +387 62 365 145

Narudžbu možete mijenjati ili otkazati u bilo koje vrijeme do trenutka kada je ostalo 30 minuta do početka odabranog Slota.
Ako je period za otkazivanje prošao i do početka dostavnog Slota ostalo manje od 30 minuta, a Vi i dalje želite da otkažete, budite slobodni da nam se javite na +387 62 365 145.
Imajte u vidu da prilikom načinjenih izmjena u narudžbi mi ne garantujemo da cijene neće ostati nepromijenjene kao i da će svi naručeni artikli biti dostupni.

Ulaskom na Vaš Račun (Korpu) možete uređivati svaku informaciju. Možete mijenjati adresu tako da kod sljedeće narudžbe dostava bude izvršena na novopostavljenu adresu, osim ako drugačije nije naglašeno u narudžbi.

Druga Priča Servis vrši dostavu na poslovne adrese sve u cilju pospješivanja upotrebe svježih namirnica u redovnoj ishrani, posebno tokom radnih sati gdje svježe voće i povrće predstavlja nezamjenljivi izvor energije pri svakom umnom radu i svakom kreativnom procesu. Zbog česte nepraktičnosti korišćenja svježih namirnica na radnom mestu, usljed zahtjevnosti koja se ogleda u pripremi, čišćenju i pranju proizvoda, uveli smo poseban Korporativni Program koji je ispunjen porcijama očišćenog voća, svježim salatama i cijeđenim sokovima i smutijima.

Intervali u kojima narudžba mora stići na Vašu adresu sa razmakom od-do se zajednički nazivaju Slotovi.

I Slot- 09:00-11:30

II Slot- 13:00- 15:00

III Slot- 18:00- 20:30

Naši financijski stručnjaci utvrdili su da bi minimalna narudžba u iznosu od 10KM bila jedino moguće održivo rešenje kako bismo ostali u mogućnosti trajno pružati besplatnu uslugu dostave. Kod narudžbe u ovom minimalnom iznosu nemate apsolutno nikakvih finansijskih obaveza prema nama osim isplaćivanja cijene naručenih proizvoda kako je to prikazano na Sajtu.

Svako ko želi može nakon naručivanja na Druga Priča Sajtu naznačiti u narudžbenici da će namirnice preuzeti lično u odabrano vrijeme (vrijeme prema želji unosi sam kupac). Vaša narudžba će biti spremljena i rezervisana na adresi Svako ko želi može nakon naručivanja na Druga priča Sajtu naznačiti u narudžbenici da će namirnice preuzeti lično u odabrano vrijeme (vrijeme prema želji unosi sam kupac). Vaša narudžba će biti spremljena i rezervisana na adresi Ustanička 17..

Kod nas u Druga Priča uposleni na pripremi namirnica su specijalno pripremani eksperti koji su kroz obuku stekli vještine pažljivog, pedantnog i odgovornog rukovanja namirnicama, bilo u slučaju spremanja svježih ili pripreme sječenih i polu obrađenih artikala, svaki put se sa namirnicama pažljivo postupa uz profesionalni pristup poslu.

Nemate obavezu da osobi koja je izvršila dostavu pružite finansijsku nadoknadu bilo koje vrste ali imate tu mogućnost ako ste zadovoljni uslugom. Našim uposlenima nije dozvoljeno ni na koji način da traže neki vid nagrađivnja dok imaju pravo da prihvate nagradu koja je ponuđena.

Ukoliko imate neko neprijatno iskustvo, komentar ili žalbu molimo Vas pišite nam i koristite kontakt formu na Sajtu, zbog toga smo tu. Biće nam drago da čujemo Vaše mišljenje i učinimo sve da poboljšamo ponuđenu uslugu.

Iako se trudimo da potpuno ispunimo narudžbu i dostavimo artikl sa najtačnijim naručenim osobinama povremeno će se desiti neočekivane nestašice u asortimanu pa ćemo biti primorani na zamjenu dodavanjem potpuno novog artikla. Ružičast tiket obilježava zamijenjeni artikl kako bi prilikom pregleda dostavljenih dobara on bio upadljiv i na njega skrenuta pažnja. Može se desiti da roba bude veće vrijednosti od naručene, prilikom samoinicijativne zamene sa naše strane i ta razlika ide na naš teret bez ikakvih obaveza prema Vama .

Ako sa zamijenjenim artiklom niste zadovoljni možete ga vratiti i vrijednost tog iznosa će Vam ili biti vraćena ili odbijena od sljedeće narudžbe.

Svaki prijedlog možete poslati na email i na tome ćemo biti neizmjerno zahvalni. Povremeno će dolaziti do nasumičnih promotivnih aktivnosti usmjerenih ka našim vjernim pomagačima.

Kako nam je vrlo važno očuvanje životne sredine mi smo voljni prilikom dostave naredne narudžbe da preuzmemo povrat stare ambalaže kako bi je dalje proslijedili na reciklaži ili reupotrebu u slučajevima kada je to moguće. Za odgovoran i obziran odnos prema životnom okruženju povremeno ćemo imati nagrade i promocije kao znak zahvalnosti. Brinimo o zajedničkoj budućnosti složnim snagama.

Napomena:

Ukoliko vaša lokacija nije u dijelu grada označenom na mapi, a želite dostavu

kontaktirajte nas na
062 365 145

Minimalna narudžba za besplatnu dostavu je 10,00 KM

Dostavu vršimo
Od ponedeljka do subote
Od 10h do 17h

Napomena:

Ukoliko vaša lokacija nije u dijelu grada označenom na mapi, a želite dostavu

kontaktirajte nas na
062 365 145

Minimalna narudžba za besplatnu dostavu je 10,00 KM

Dostavu vršimo
Od ponedeljka do subote
Od 10h do 17h

Napomena:

Ukoliko vaša lokacija nije u dijelu grada označenom na mapi, a želite dostavu

kontaktirajte nas na
062 365 145

Minimalna narudžba za besplatnu dostavu je 10,00 KM

Dostavu vršimo
Od ponedeljka do subote
Od 10h do 17h